Airconditioning

Airconditioningsystemen

Voor iedere situatie bestaat een airconditioning oplossing. Daarom bestaan er ook veel verschillende airconditioningsystemen om voor alle verschillende toepassingen en behoeften te voorzien.

Aircomfort ontwerpt, levert en installeert de meest uiteen lopende airconditioning systemen. Het maakt niet uit of het nu gaat om een volledige luchtbehandelingsinstallaties of een eenvoudige en mooie design airco voor in een woonhuis. Bij Aircomfort kun je terecht.

Omdat wij bij Aircomfort een breed assortiment hebben aan airconditioners is het voor ons mogelijk om voor elke situatie een oplossing te maken, zodat we het juiste apparaat kunnen leveren en te plaatsen dat er nodig is.


Airconditioning installatie types

Afhankelijk van de te conditioneren ruimte(s) kies je het type installatie. In hoofdlijn zijn er 3 verschillende installaties te kiezen. Single-split voor het conditioneren van één enkele ruimte. Vaak zien we dit type bij woon- of slaapkamers. Multi-split voor het conditioneren van minimaal 2 tot een maximum van 8 ruimtes. Deze optie zien we vaak bij luxere woningen, winkels en kleine kantoorpanden. VRF systemen met vaak een veelvoud van aangesloten binnendelen. Deze optie zien we vaak bij grotere kantoren, hotels, medische centra e.d.:

  Type binnen-delen

  • Hoog aan de wand model
  • Laag aan de wand model
  • Plafond / vloer model
  • Plafond onderbouw model
  • Cassette model
  • Inbouw model

Airconditioning van topkwaliteit

Aircomfort werkt uitsluitend met A-kwaliteit merken. Hierdoor gaat de door ons geleverde apparatuur lang mee en zijn ze eenvoudig in het gebruik.

Bovendien beschikken al onze airconditioners over het energie A-label waardoor ze zo min mogelijk het milieu belasten en tegelijkertijd uw energierekening niet onnodig verhogen. Het laten installeren van een professionele airco op maat via Aircomfort is de beste optie.